femdomcc.com

– Lego Education

Lärande konstruktion

Lego öppnar nya möjligheter till lärande. Genom att skapa och utveckla modeller blir mekanik och rörelse lättare att förstå. Vi bygger tillsammans och får modellerna att röra sig och lysa. Lego Education är ett program som passar alla åldrar. Börja med Duplo-mekanik och fortsätt med Teknik-Lego.

Duplo-mekanik
Passar: 4 år-årskurs 1
Antal: 10 elever/grupp
Tid: cirka 45 minuter
Innehåll: Duplo är en bra början för att förstå hur mekanik och rörelse fungerar. Det är lätt att se vad som händer och lätt att förändra modellerna man bygger. Programmet passar yngre elever som får skapa och utveckla egna konstruktioner som tillämpar enkla mekanismer.
>Gör en bokningsförfrågan direkt på webben!

Teknik-Lego
Passar: årskurs 2 och uppåt
Antal: 20 elever/grupp
Tid: 1,5 timme
Innehåll: Med hjul, remskivor och kugghjul får eleverna undersöka hur de olika mekanismerna kontrollerar och förändrar rörelser och krafter. En del modeller elkomponenter för att skapa rörelse och ljus. För elever i slutet av grundskolan finns modeller som styrs med pneumatik.
>Gör en bokningsförfrågan direkt på webben!

Projekt på Technichus

Technichus Science Center driver flera projekt inom entreprenörskap och innovation. Konceptet Sommarlovsentreprenör förvaltas och utvecklas av Technichus och vi ingår i EU-projektet Creative Momentum.

Läs mer om projekt på Technichus!

Våra öppettider

Extraöppet under längre skollov!

Just nu har vi sommaröppet veckans alla dagar 10.00-17.00

 

Hitta hit

Besöksadress: Storgatan 11
Post: Technichus i Mittsverige AB
Storgatan 11, 871 31 Härnösand
Tel: 0611 – 34 96 35
E-post: reception@technichus.se
Facebook: Följ oss – få senaste nytt!