femdomcc.com

Kalendarium ”Levande torsdag”

Här presenteras de kommande ”Levande torsdagarna”. Dessa kvällar är kostnadsfria och riktar sig till unga och vuxna.
Läs mer om ”Levande torsdag” <HÄR


Vecka 50

Torsdag 12/12

TechClub – Vernissage och kursavslut

Innehåll: Technichus bedriver kursverksamhet för barn och ungdomar under eftermiddagar och kvällar. Under 10 veckor har barnen gått dessa kurser som nu avslutas med en vernissage för föräldrar och allmänhet. Varmt välkomna!
Tid: 18.00-19.00
Övrigt: Ingen föranmälan krävs.

VARJE TORSDAG!

Programmeringskurs
Joakim Antus som är utbildad civilingenjör och som jobbar som systemutvecklare på Cybemed håller i kursen. Här kommer du att få lära dig grunderna i Python, HTML och CSS. Kursen riktar sig från årskurs 7 och uppåt. Det finns ingen övre åldersgräns, tvärt om, man lär sig mycket av varandra i en blandad grupp. Läs mer <HÄR

Härnö Makerspaceförening
Föreningen finns i huset varje torsdagskväll och dit är alla välkomna.
Ett makerspace är en plats (space), där människor som gillar att skapa saker (make) kan träffas för att skapa och utbyta erfarenheter tillsammans. Se deras Facebooksida <HÄR


Tack för den här hösten. Vårens program kommer snart.

Är du, ditt företag eller er förening intresserad av att prata om, göra eller visa något spännande inom dessa ämnen under någon torsdagskväll till våren?
Maila emma.kleverud@technichus.se och berätta om din idé.


Tidigare Levande torsdagar:

Vecka 39
Universum och vi!
K-G Karlsson håller i kvällens Levande torsdag. Hur är vi en del av universum? Hur påverkar universum oss? Kvällen bjuder på en intressant föreläsning samt en spännande planetarievisning.

Vecka 41
Vi behöver prata!
Tips till dig som förälder! Intressant föreläsning av Giselle Abbas.’’ Vi behöver prata’ är en föreläsning om psykisk ohälsa. Om hur livet plötsligt tar en enorm vändning och dagarna fylls av ångestattacker. Om hur omgivningen kan möta den drabbade och vilket ansvar tillsammans behöver ta i samhället.

Vecka 47
Smarta hem – automatisering
Under de senaste åren har smarta och interaktiva hem varit ett ständigt aktuellt ämne. Numera finns intelligenta lösningar för att automatisera teknik som underlättar din vardag. David Boström och Mattias Silva kommer och visar upp samt berättar mer om detta.

Projekt på Technichus

Technichus Science Center driver flera projekt inom entreprenörskap och innovation. Konceptet Sommarlovsentreprenör förvaltas och utvecklas av Technichus och vi ingår i EU-projektet Creative Momentum.

Läs mer om projekt på Technichus!

Våra öppettider

Torsdag-Söndag 10-16
Tisdag-Onsdag endast öppet för bokade grupper.
Måndag stängt

Extraöppet under längre skollov!

 

 

Hitta hit

Besöksadress: Storgatan 11
Post: Technichus i Mitt Sverige AB
Storgatan 11, 871 31 Härnösand
Tel: 0611 – 34 96 35
E-post: reception@technichus.se
Facebook: Följ oss – få senaste nytt!