femdomcc.com

Från Årskurs 7

Här presenteras kurser för dig som går i åk. 7 och uppåt.


MakeUp-Kemi (Fullt) 

Kostnad: Ingen kostnad!

Antal platser: 12

Kurstider: Kursstart v. 39 med avslut v.49 Tisdagar kl. 17.30-19.00 (uppehåll under läslovet v.44)

”Här får du möjlighet att testa att göra olika hudvårdsprodukter som till exempel bodybutter, schampo, lypsyl, tvål, ögonskugga och mycket mer. Vi kommer att mäta och väga noga och med hjälp av olika kyl- och värmeprocesser skapa produkterna. Allt du tillverkar får fina förpackningar och får tas hem. ”.

För mer information, klicka på affischen nedan!


Programmering 101 (Fullt)

Kostnad: Ingen kostnad

Antal platser: 12 – 15

Tidsperiod: Torsdagar 18:30 – 20:30. Första träff 26 sept, sista officiella träff 12 dec

Målgrupp: Från åk 7 och uppåt (ingen övre åldersgräns). Även personer som gått ut gymnasiet är välkomna!

”Målsättningen med kursen är att du ska lära dig grunderna i programmering. Du kommer bland annat lära dig Python, HTML och CSS. Det första man kommer att få göra är att bygga en enkel hemsida och publicera den på Internet. Längre fram i kursen kommer vi programmera enkla spel i Python och i slutet av kursen kommer man att få fokusera på ett eget projekt.  Efter kursen är vår förhoppning att du erhållit tillräckliga kunskaper samt intresse för att på egen hand fortsätta din programmeringsresa i framtiden”.

Handledare för kursen är Joakim Antus, han är utbildad civilingenjör och jobbar i dagsläget som systemutveckling på ett litet startup som heter Cybemed. Denna kurs jobbar han med helt ideellt.

Joakim: – ”Jag vet personligen att det kan vara svårt att själv komma igång och lära sig att programmera. Därför vill jag ge möjligheten till andra att snabbt komma igång med programmering och att få den mentor som jag själv saknade. ”

Det finns ingen övre åldersgräns för att delta i kursen, tvärt om, så uppmuntrar jag att även personer som gått ut gymnasiet ska delta eftersom alla vinner på att ha en blandad grupp. Det finns däremot en nedre åldersgräns och det är att man måste ha påbörjat årskurs 7. Egentligen spelar åldern ingen roll utan det viktigaste är att man vill lära sig att programmera!

Projekt på Technichus

Technichus Science Center driver flera projekt inom entreprenörskap och innovation. Konceptet Sommarlovsentreprenör förvaltas och utvecklas av Technichus och vi ingår i EU-projektet Creative Momentum.

Läs mer om projekt på Technichus!

Våra öppettider

Torsdag-Söndag 10-16
Tisdag-Onsdag endast öppet för bokade grupper.
Måndag stängt

Extraöppet under längre skollov!

 

 

Hitta hit

Besöksadress: Storgatan 11
Post: Technichus i Mitt Sverige AB
Storgatan 11, 871 31 Härnösand
Tel: 0611 – 34 96 35
E-post: reception@technichus.se
Facebook: Följ oss – få senaste nytt!