femdomcc.com

Sommarkurser

Nu är alla kurser fullsatta inför sommaren!

Kurser i samarbete med MUCF

Kurserna Techcamp, Sommarkemi och Naturvetenskap och teknik genomförs med medel från Myndigheten för ungdoms- och civilsamhällsfrågor (MUCF) och är kostnadsfria för deltagarna. Under kursen träffas vi på Technichus kl. 9 och avslutar på samma plats kl 15. Vi ordnar med lunch samtliga dagar.

Techcamp

Åk 4 och uppåt
Två kursstarter. Kurs 1: 19/6 -22/6, Kurs 2: 26/6-30/6 FULLSATT!
Prova på Vildmarksliv! På dagarna så lär vi oss vad man behöver kunna för att vara och övernatta i vildmarken. Du får lära dig mer om naturen och allemansrätten. Antalet platser är begränsade till 10 deltagare/vecka.


Sommarkemi

Åk 5 och uppåt
En kursstart: 26/6-30/6 FULLSATT!
Vi tillverkar bland annat deo, tvål, lotion, hårprodukter, lipsyl. Designa din egen logotyp på dina produkter och ge dem en fin förpackning. En kurs där vi blandar teknik, design och kemi. Antalet platser är begränsade till 10 deltagare/vecka.


Naturvetenskap och teknik

Åk 2 och uppåt
En kursstart: 19/6 – 22/6 FULLSATT!
Här får du möjlighet att prova på olika saker inom teknik och naturvetenskap. Varje dag innehåller ett nytt spännande område där du får använda både händerna och huvudet. Du får lära dig mer om kemi, biologi, elektronik samtidigt som du får konstruera och experimentera. Antalet platser är begränsade till 10 deltagare/vecka.


Kurser i samarbete med Film i Västernorrland

Kursen Gör film! genomförs med medel från Myndigheten för ungdoms- och civilsamhällsfrågor (MUCF) och är kostnadsfria för deltagarna. Under kursen träffas vi på Technichus kl. 9 och avslutar på samma plats kl 15. Vi ordnar med lunch samtliga dagar.

Gör film!

Åk 4 och uppåt
En kursstart: 10/7 – 12/7 FULLSATT!
För andra sommaren i rad anordnar Film Västernorrland sommarkurs på Technichus. Tillsammans med två filmregissörer skapar ni film från idé till färdig visning. Ni lär er mer om filmteknik och hur man bygger upp ett filmmanus. Det blir roligt, spännande och lärorikt! Ledare: Camilla Liljestrand och Katarina Sundman.

Projekt på Technichus

Technichus Science Center driver flera projekt inom entreprenörskap och innovation. Konceptet Sommarlovsentreprenör förvaltas och utvecklas av Technichus och vi ingår i EU-projektet Creative Momentum.

Läs mer om projekt på Technichus!

Våra öppettider

Extraöppet under längre skollov!

Ordinarie öppettider:
Torsdag-söndag: kl 10.00-16.00
Måndag-onsdag: endast öppet för bokade grupper.

Hitta hit

Besöksadress: Storgatan 11
Post: Technichus i Mittsverige AB
Storgatan 11, 871 31 Härnösand
Tel: 0611 – 34 96 35
E-post: reception@technichus.se
Facebook: Följ oss – få senaste nytt!