femdomcc.com

Veckans program

Vecka 29

Härnösands stadsfest pågår på Mellanholmen bakom Technichus 20-21 juli. Personer som har årets upplaga av ”Stadsfesten-armband” får 50% rabatt på inträdespriset till Technichus utställning (gäller endast 20-21 juli 2018).

Parkeringen bakom Technichus är stäng den här veckan och vi rekommenderar parkering vid Simhallen eller McDonalds istället.

På Technichus finns lunch och fika för barn och vuxna. Barnpris på lunch från 19 kr.

Öppettider under sommaren:

Måndag-söndag: 10.00-17.00

Butiken, caféet och lunchen kan besökas utan entréavgift.

Varmt välkommen in!

Om ni har med er eget fika är ni välkomna att sitta utomhus. Medhavd matsäck i caféet gäller endast bokade grupper. Vänligen respektera.


På Technichus Science Center i Härnösand kan du uppleva naturvetenskap på ett lekfullt sätt. Här finns spännande attraktioner och inspirerande aktiviteter för stora och små. Utmana varandra i brainball, fånga rubiner på klätterväggen, kör en skogsmaskin eller sitt ned en stund i lugn och ro och fundera på matematiska klurigheter. Just nu visar vi dessutom utställningen Hjärn-Koll, samt vår fina Alfons Åberg-utställning och geologiutställningen Stenkoll.  Välkommen in!

Projekt på Technichus

Technichus Science Center driver flera projekt inom entreprenörskap och innovation. Konceptet Sommarlovsentreprenör förvaltas och utvecklas av Technichus och vi ingår i EU-projektet Creative Momentum.

Läs mer om projekt på Technichus!

Våra öppettider

Extraöppet under längre skollov!

Just nu har vi sommaröppet veckans alla dagar 10.00-17.00

 

Hitta hit

Besöksadress: Storgatan 11
Post: Technichus i Mittsverige AB
Storgatan 11, 871 31 Härnösand
Tel: 0611 – 34 96 35
E-post: reception@technichus.se
Facebook: Följ oss – få senaste nytt!