femdomcc.com

Veckans program

Vecka 39

Öppettider

OBS! Lördagen den 28/9 håller vi till på Härnösands torg under ”Superlördag” samt i Birsta city under ”Forskarfredag och lördag”. Därför är Technichus STÄNGT under den dagen. Besök oss gärna på de andra platserna och få erbjudande som gäller under söndagen. Välkomna!

Torsdag-söndag: 10.00-16.00 (lördag 28/9 är Technichus stängt och vi träffas på Härnösand torg eller i Birsta)
Tisdag-onsdag endast öppet för inbokade grupper.

Butiken, caféet och lunchen kan besökas utan entréavgift.

Varmt välkommen in!

Om ni har med er eget fika är ni välkomna att sitta utomhus. Medhavd matsäck i caféet gäller endast bokade grupper. Vänligen respektera.


På Technichus Science Center i Härnösand kan du uppleva naturvetenskap på ett lekfullt sätt. Här finns spännande attraktioner och inspirerande aktiviteter för stora och små. Utmana varandra i brainball, fånga rubiner på klätterväggen, kör en skogsmaskin eller sitt ned en stund i lugn och ro och fundera på matematiska klurigheter. Just nu visar vi dessutom utställningen Hjärn-Koll, samt vår fina Alfons Åberg-utställning och geologiutställningen Stenkoll.  Välkommen in!

Projekt på Technichus

Technichus Science Center driver flera projekt inom entreprenörskap och innovation. Konceptet Sommarlovsentreprenör förvaltas och utvecklas av Technichus och vi ingår i EU-projektet Creative Momentum.

Läs mer om projekt på Technichus!

Våra öppettider

Torsdag-Söndag 10-16
Under v.34 håller vi stängt för planering.

Extraöppet under längre skollov!

 

 

Hitta hit

Besöksadress: Storgatan 11
Post: Technichus i Mitt Sverige AB
Storgatan 11, 871 31 Härnösand
Tel: 0611 – 34 96 35
E-post: reception@technichus.se
Facebook: Följ oss – få senaste nytt!