femdomcc.com

Jullovstips 2020

Jullovstips 2020

Under detta jullov då Technichus håller stängt på grund av de restriktioner som råder har vi samlat lite tips som man kan göra under ledigheten.

Lös vårt mysterium eller följ oss på sociala medier där vi lägger ut experiment och tips på vad ni kan göra hemma. Se nedan.


Technichus eget julmysterium

Du är fast i Technichus utställning! För att komma ut måste du hitta olika ledtrådar med olika uppdrag för att få till ett kodord och en sifferkod som öppnar låset. Lycka till!


Experiment och tips!

På Technichus Facebook och Instagram kommer vi att lägga ut olika roliga tips som man kan göra hemma under lovet. Klicka på ikonerna nedan så kommer du rätt. Följ oss gärna på sociala medier för att få senaste nytt, tips och idéer.

Vi vill passa på att önska er alla en riktigt god jul och ett gått nytt år! Vi ser fram emot nästa år och när vi öppnar Technichus igen. Var rädda om er!

Technichus personal!

Projekt på Technichus

Technichus Science Center driver flera projekt inom entreprenörskap och innovation. Konceptet Sommarlovsentreprenör förvaltas och utvecklas av Technichus och vi ingår i EU-projektet Creative Momentum.

Läs mer om projekt på Technichus!

Våra öppettider

Torsdag till söndag kl. 10-16.
Förskole- och skolgrupper är välkomna att boka in sig tisdag-fredag.
Måndagar har vi stängt.

 

 

Hitta hit

Besöksadress: Storgatan 11
Post: Technichus i Mitt Sverige AB
Storgatan 11, 871 31 Härnösand
Tel: 0611 – 34 96 35
E-post: reception@technichus.se
Facebook: Följ oss – få senaste nytt!