femdomcc.com

Byggstationer

Under v. 28-31 kommer vi att ha en öppen byggaktivitet måndag till fredag mellan kl.10-15 där deltagarna får möjlighet att tillverka sin egen fågelholk, biholk eller ett bibatteri.

Alla tre föremålen har anknytning till teknik/natur och ger dig erfarenheter i att tyda ritningar, i mätning, kapning samt montering. Produkterna som tillverkas får du sedan ta med dig hem för att användas till gagn för natur, miljö och kreativitet. 

Verksamheten kommer att bedrivas utomhus och innehålla fem olika arbetsstationer och det är Drop-in som gäller. När arbetsstationerna är fulla får nya deltagare vänta tills någon av dessa stationer blir lediga. På så sätt kan vi se till att vi aldrig överstiger/kliver förbi rådande rekommendationer och riktlinjer relaterat till Corona. Stationerna kommer även att desinficeras med jämna mellanrum.

Alla är välkomna, men barn under 10 år ska ha vuxen med sig för att få använda verktygen som erbjuds.

Projekt på Technichus

Technichus Science Center driver flera projekt inom entreprenörskap och innovation. Konceptet Sommarlovsentreprenör förvaltas och utvecklas av Technichus och vi ingår i EU-projektet Creative Momentum.

Läs mer om projekt på Technichus!

Våra öppettider

Technichus flyttar ut på baksidan under sommaren 2020
Fri entré till vår Science park!

Läs mer om våra sommaraktiviteter HÄR

 

 

Hitta hit

Besöksadress: Storgatan 11
Post: Technichus i Mitt Sverige AB
Storgatan 11, 871 31 Härnösand
Tel: 0611 – 34 96 35
E-post: reception@technichus.se
Facebook: Följ oss – få senaste nytt!