Café galaxen

Café

Café Galaxen har öppet under Technichus öppettider. Lunch serveras mellan 11.00-14.00.

Under Technichus öppna vardagar serverar Café Galaxen lättare lunch, varma och kalla smörgåsar, fika, glass samt varma och kalla drycker.

Under helger samt längre skollov serverar vi barnvänlig lunchbuffé med tacos med tillbehör samt pannkaka med sylt och grädde. Buffén är öppen mellan 11.00-14.00.

Under helger och lov serverar vi barnvänlig lunchbuffé med tacos och pannkaka.

Medhavd matsäck

Om ni har med er eget fika är ni välkomna att sitta utomhus dock inte vid vår uteservering då den är avsedd för våra betalande cafégäster. Medhavd matsäck i caféet gäller endast bokade skol- och konferensgrupper. Vänligen respektera.


Allergier och specialkost

Vi strävar efter att ha en nötfri miljö. Allergiinformation finns om alla våra produkter. Vi har tex. vegetariska, gluten- och mjölkfria alternativ, fråga gärna i caféet om du har några funderingar!


Mikrovågsugn för barnmat

I anslutning till caféet finns en mikrovågsugn där det går bra att värma egen barnmat. Haklappar, barnbestick och barnstolar finns att låna.

Föräldrar har ansvar för sina barn under besöket på Technichus. Tillsammans skapar vi en trivsam miljö!


Återvinning och miljö

Vi bryr oss om miljön! Vår återvinningsstation är byggd för att hela familjen ska kunna vara med och sortera. Fråga gärna om du är osäker!


Tillgänglighet

Det är även ett bra ställe för dig med rörelseförhinder som tex. rullstol. Caféet ligger på markplan och har stora öppna ytor med gott om plats. Behöver du hjälp med att tex bära din fikabricka hjälper vi gärna till med det.

Café Galaxen är ett perfekt fikaställe för dig med barnvagn, ställ vagnen utomhus under tak och ha god uppsikt från stora fönster på markplan.


Bra att veta

Technichus är nu kontantfri verksamhet vilket innebär att vi endast tar emot betalning via kort och swish. Vi fakturerar konferenser, skolor och andra bokade grupper.