femdomcc.com

Delaktighetspaket

Anslut ditt företag till Technichus

Anslut ditt företag till Technichus och få ännu bättre tillgång till Technichus resurser. Som företag finns det flera sätt att samverka där du direkt får valuta för pengarna. Ett sigill som kan användas i din marknadsföring ingår i samtliga delaktighetspaket med budskapet: Vi lyfter regionens utbildningskvalité via Technichus Science Center.

sigill

Grunderbjudande

Fritt inträde för dig och dina anställda. Företagspärm hos oss där din personal kan skriva upp sig.
Företagslunch VIP. Lunchmöte med viktiga gäster? Vi bjuder på kaffe och lokal för sällskap upp till 8 personer. Lunch kan förbeställas och serveras av vår kunniga cafépersonal.

Se hela erbjudandet som pdf


Grunderbjudande med guldkant

Hela grundpaketet med fritt inträde, företagslunch VIP.
Helkväll VIP. Bjud in hela företaget. Vi har öl-och vinrättigheter och sköter planering, personal och servering. Vi bjuder på lokalhyra, kaffe och en aktivitet: planetarievisning eller femkamp.
Produktutveckling. Fri tillgång till vår makerspace-verksamhet med 3D-skrivare.
Möjligheter. Producera egna utställningar, skolprogram och temakvällar i kreativt samarbete med Technichus pedagoger och verkstad.

Se hela erbjudandet som pdf


Bli verksamhetsfadder

Skolprogram. Som fadder till vårt skolprogram bidrar du till att vi kan nå ut till barn och unga i länets alla kommuner genom ökade resurser till skolresor och utveckling av våra mobila program.
Sommarlovsentreprenör. Som fadder till Sommarlovsentreprenör bidrar du att konceptet utvecklas och att unga på din ort får möjlighet att starta eget på sommarlovet.
Teknik på fritiden. Kurser efter skolan i kreativitet och uppfinnarglädje! Som fadder bidrar du till att utbudet kan växa och utvecklas med läromedel och utrustning.
Lärande upplevelser. Som fadder till Technichus utställningar bidrar du till nysatsningar och förnyelse av den fasta utställningen.

>Se hela erbjudandet som pdf


Ett science center för hela regionen

Technichus i Härnösand är ett av Sveriges cirka 20 science center och det enda i Mellannorrland. Flera undersökningar visar att besök på science center ökar intresse för naturvetenskap och teknik, påverkar attityder och värderingar samt yrkesval. För att nå ut till fler barn och unga söker vi långsiktig samverkan med regionens aktörer. Tillsammans kan vi vända negativa trender och skapa förutsättningar för tillväxt och innovation.

Vill du veta mer om Delaktighetspaketen? Kontakta vår samarbetspartner Trollskog!
E-post: technichus@trollskog.se
Telefon Caroline Breed: 076-76 81 654
Telefon Isabelle Ahlin: 076-76 81 668

Projekt på Technichus

Technichus Science Center driver flera projekt inom entreprenörskap och innovation. Konceptet Sommarlovsentreprenör förvaltas och utvecklas av Technichus och vi ingår i EU-projektet Creative Momentum.

Läs mer om projekt på Technichus!

Våra öppettider

Sommaröppet måndag-söndag 10.00-17.00

Midsommarafton stängt

Kostnadsfri Sciencepark måndag-fredag 11.00-15.00

 

 

Hitta hit

Besöksadress: Storgatan 11
Post: Technichus i Mitt Sverige AB
Storgatan 11, 871 31 Härnösand
Tel: 0611 – 34 96 35
E-post: reception@technichus.se
Facebook: Följ oss – få senaste nytt!