femdomcc.com

Digitala verktyg förskoleklass- årsk.3

Här nedan kan du välja det digitala verktyg som passar för elever från förskoleklass – årskurs 3. Välj det som passar just er och gör en bokningsförfrågan direkt på webben.


Greeenscreen

Antal: ca 18 elever
Tid: 45 min

Innehåll: I detta skolprogram använder vi oss av en app som heter Greenscreen by Do Ink. Den hjälper oss att skapa effekter som filmvärlden har använt i många år. I korthet kan man säga att vi fotar/filmar en sak eller en person mot en enfärgad bakgrund. Den enfärgade bakgrunden görs sedan transparent i appen och en valfri bakgrund kan läggas in. Vi håller till i vårt stora Greenscreen rum och eleverna får själva prova att använda tekniken. Bilderna får ni självklart ta med er hem efter programmet slut.

Gör en bokningsförfrågan >HÄR


Imovie

Antal: ca 18 elever
Tid: 45 min

Innehåll: I det här programmet får ni lära er grunderna för att göra en lättare trailer. Eleverna ska inför besöket förbereda sig med att skriva ner en tänkt story innan besöket och då i grupp om 2-4 elever.

Gör en bokningsförfrågan >HÄR

Projekt på Technichus

Technichus Science Center driver flera projekt inom entreprenörskap och innovation. Konceptet Sommarlovsentreprenör förvaltas och utvecklas av Technichus och vi ingår i EU-projektet Creative Momentum.

Läs mer om projekt på Technichus!

Våra öppettider

Sommaröppet måndag-söndag 10.00-17.00

Midsommarafton stängt

Kostnadsfri Sciencepark måndag-fredag 11.00-15.00

 

 

Hitta hit

Besöksadress: Storgatan 11
Post: Technichus i Mitt Sverige AB
Storgatan 11, 871 31 Härnösand
Tel: 0611 – 34 96 35
E-post: reception@technichus.se
Facebook: Följ oss – få senaste nytt!