femdomcc.com

Skolprogram

Välkommen hit med dina elever

Nu är det dags att boka vårens skolbesök. Vi tar emot skolgrupper tisdag-fredag mellan kl 8.30-16. Besöket blir ett komplement till undervisningen i klassrummet. Ni får tillgång till kreativa miljöer för både lärande och lek och alla program har tydlig förankring i Skolverkets läroplan.

Så bokar du!

Välj årskurs i menyn till vänster. Välj det program och gör en bokningsförfrågan direkt på webben.
Det går bra att kontakta oss via e-post pedagoger@technichus.se om du har frågor. Ni kan även prova att nå oss via bokningstelefonen 0611-34 96 37, men vi har inte alltid möjlighet att svara. Det går naturligtvis bra att besöka Technichus utan bokat skolprogram, ett besök med barngrupp ska dock alltid förbokas.

Priser och entré

Som lärare är du välkommen att göra ett kostnadsfritt besök innan du kommer med hela barngruppen.
Inträde Technichus: 50:-/elev. Medföljande lärare/assisterande personal går gratis, minst en medföljande vuxen per grupp.
Skolprogram: 475:-/program upp till 10 elever. Därefter tillkommer en kostnad av 35kr/elev. Ibland behöver vi köra ett program två gånger för att alla ska få plats, då har de som väntar fri tillgång till våra utställningar.
Technichus i klassrummet. Halvdag från 3000:-, heldag från 5000:-. Resekostnader tillkommer.

OBS! Till alla våra angivna priser tillkommer momsen.

Technichus ägs av Härnösands kommun, därför erbjuds förskolor och skolor i Härnösand fri entré och har möjlighet att boka fyra fria pedagogiska program per år och kan låna experimentlådor och böcker utan kostnad.

Resan hit

Technichus ligger mitt i Härnösand med cirka 15 minuters promenad från Resecentrum. Det finns en fin gångväg som följer vattnet och ansluter till Storgatan. Där går ni över en bro för att komma till Mellanholmen. Om ni anländer med bil finns det en stor parkering bakom Technichus, gratis P-skiva finns i receptionen.

Matsäck, fika eller skollunch

Det går bra att ta med egen matsäck vid besök med bokad barngrupp. Ni har tillgång till matplats med micro. Skolor inom Härnösands kommun kan själva boka som skollunchen från Navet till oss. För långväga gäster kan vi ordna med beställning av skollunch: 40:-/person+moms. Meddela oss i god tid. Vårt eget café har luncher, fika och glass till bra priser.

Lånematerial

Boka utan kostnad via e-post: pedagoger@technichus.se. Frakt tillkommer utanför Härnösand.

Elektroniklådor (10 st)
Exkursionsryggsäck land (2 st)
Exkursionsryggsäck vatten (2 st)
Mikroskop till mobilen (10 st)
Mikroskop (10 st)

 

Projekt på Technichus

Technichus Science Center driver flera projekt inom entreprenörskap och innovation. Konceptet Sommarlovsentreprenör förvaltas och utvecklas av Technichus och vi ingår i EU-projektet Creative Momentum.

Läs mer om projekt på Technichus!

Våra öppettider

Under vecka 34 håller vi stängt men helgen har vi öppet som vanligt.

TORSDAG-SÖNDAG 10.00-16.00

Tisdag-fredag tar vi emot skolprogram och förbokade grupper.
Måndag stängt

Hitta hit

Besöksadress: Storgatan 11
Post: Technichus i Mitt Sverige AB
Storgatan 11, 871 31 Härnösand
Tel: 0611 – 34 96 35
E-post: reception@technichus.se
Facebook: Följ oss – få senaste nytt!