femdomcc.com

Filmer i planetariet

Det finns möjlighet att boka in filmvisningar med 3D-känsla i planetariet. De animerade filmerna passar de mindre barnen och upp till cirka 9 år. Dokumentärerna riktar sig till årskurs 5 och upp till gymnasieskolan. Varje visning är cirka 25-30 minuter.

zula_kupol • Zula-patrullens äventyr i tiden
Följ med Zula-patrullen på jakt efter skurken Deliria som rest tillbaka i tiden för att dumpa giftigt avfall. På vägen lär de oss om hur vår planet skapades och om varelserna som kallar den sitt hem.
Språk: svenska
revet_200 • Kaluoka’hina – det magiska revet
En fantastisk och humoristisk undervattenupplevelse. Följ med två modiga vänner som ger sig ut på en viktig resa i djupet för att rädda sitt hem i revet.
Språk: svenska (eng. finns)
FragilePlanet • Fragile Planet
Betrakta Jorden från rymden. Följ med på en resa till månen och Mars och sedan utanför Vintergatan för att söka efter utomjordiskt liv. Dokumentär producerad av California Academy of Sciences.
Språk: svenska
Lunar_200 • Back to the Moon Google Lunar XPRIZE
En dokumentär berättad av Tim Allen. Filmen inleder med en historik tillbakablick av tidigare månresor, för att sedan besöka några av lagen inom Google Lunar XPRIZE.
Språk: svenska (eng. finns)
ibex_200 • IBEX Solsystemets yttersta gränser
En dokumentär om NASA:s rymdsond “Interstellar Boundary Explorer” (IBEX) som bland annat ger forskarna pusselbitar från solsystemets yttersta gränser.
Språk: engelska

Kontakta oss för mer information! Telefon: 0611-34 96 37, E-post: pedagoger@technichus.se

Projekt på Technichus

Technichus Science Center driver flera projekt inom entreprenörskap och innovation. Konceptet Sommarlovsentreprenör förvaltas och utvecklas av Technichus och vi ingår i EU-projektet Creative Momentum.

Läs mer om projekt på Technichus!

Våra öppettider

Sommaröppet måndag-söndag 10.00-17.00

Midsommarafton stängt

Kostnadsfri Sciencepark måndag-fredag 11.00-15.00

 

 

Hitta hit

Besöksadress: Storgatan 11
Post: Technichus i Mitt Sverige AB
Storgatan 11, 871 31 Härnösand
Tel: 0611 – 34 96 35
E-post: reception@technichus.se
Facebook: Följ oss – få senaste nytt!