femdomcc.com

Mobil verksamhet

Vi kan komma till ditt klassrum

Har ni svårt att ta er till Technichus kan vi i stället besöka er. Vi erbjuder Lego Education och Science Show som mobila skolprogram. Under hösten finns det även möjlighet att boka Sagan om Zinks magiska mössa, en föreställning som skapar nyfikenhet kring vetenskap.

Mobila skolprogram
Halvdag: från 3000 kr
Heldag: från 5000 kr
Moms, samt resekostnader tillkommer. Kontakta oss gärna för offert: pedagoger@technichus.se

Interaktiv föreställning
Sagan om Zinks magiska mössa är en interaktiv föreställning som vänder sig till barn från årskurs 2-5. På ett lekfullt sätt skapas nyfikenhet kring naturvetenskapliga fenomen och begrepp.
Längd: 75 minuter
Grupp: 15 elever per föreställning
Bokning: 6000:-/föreställning, andra föreställningen: 4000:-. Moms, samt resekostnader tillkommer. För skolor finns det möjlighet att söka bidrag via Skapande skola.
Handling: Zink är en alv som har en magisk mössa. När mössan faller ner i vattnet följer han efter. Tillsammans med barnen ger han sig ut på ett äventyr med dans, naturvetenskap och dataspels-dramaturgi. Zinks vän professorn kommer med goda råd på vägen. Utmaningarna handlar om att upptäcka sambandet mellan olika siffror, avståndsförhållanden, ljus och kraft. De naturvetenskapliga förklaringarna anpassas utifrån barnens ålder och kunskapsnivå.

 

Projekt på Technichus

Technichus Science Center driver flera projekt inom entreprenörskap och innovation. Konceptet Sommarlovsentreprenör förvaltas och utvecklas av Technichus och vi ingår i EU-projektet Creative Momentum.

Läs mer om projekt på Technichus!

Våra öppettider

Sommaröppet måndag-söndag 10.00-17.00

Midsommarafton stängt

Kostnadsfri Sciencepark måndag-fredag 11.00-15.00

 

 

Hitta hit

Besöksadress: Storgatan 11
Post: Technichus i Mitt Sverige AB
Storgatan 11, 871 31 Härnösand
Tel: 0611 – 34 96 35
E-post: reception@technichus.se
Facebook: Följ oss – få senaste nytt!