femdomcc.com

Förboka entrébiljett

Nu har vi öppnat huset igen och har öppet alla dagar hela sommaren!


Vi följer myndigheternas rekommendationer och tar emot 65 besökare samtidigt i huset. Under sommarlovet är det många som brukar besöka oss. Vi har därför delat upp dagarna i två pass där man förbokar sin biljett. Det finns ett förmiddagspass och ett eftermiddagspass, välj mellan kl.10-13 eller kl.14-17. Vi tömmer huset på besökare mellan passen.

Entrén för dina förbokade biljetter betalar du som vanligt i receptionen när du kommer till Technichus. Entrépriserna kan du läsa om <HÄR

Vi har förstärkt våra hygienrutiner och följer myndigheternas rekommendationer. Läs mer om det >HÄR innan du besöker Technichus.

VIKTIGT! Var noga med att hålla tiden. Vi släpper dina bokade biljetter 30 minuter efter avtalad tid. Vi kommer då att ge andra besökare möjligheten att köpa reserverade biljetter som ej är utlösta och betalade i tid. Om du får förhinder avboka dina bokade biljetter, blir du försenad kontakta oss! Technichus reception: 0611-349635. 

Tips! Under sommaren fram till den 20/8 har vi vår Sciencepark öppen måndag-fredag 11.00-15.00 ute på Technichus framsida. Den är helt kostnadsfri. Vi tar emot 50 besökare samtidigt och det är drop in som gäller. Besök parken efter ert förmiddagspass eller före ert eftermiddagspass för att få en heldagsupplevelse med Technichus.

Technichus Science Center lagrar lämnade uppgifter enbart för att administrera förhandsbokning av biljetter. Lämnade uppgifter raderas senast dagen efter besöket hos oss. När du bokar godkänner du detta i formuläret.

Så här bokar du:
• Välj i kalendern vilket pass du vill boka
• Scrolla ner under kalendern och fyll i dina uppgifter
• Skicka din bokning så får du en bokningsbekräftelse till din mail (om du inte hittar ditt mail, kolla i skräpposten)

 

 

Projekt på Technichus

Technichus Science Center driver flera projekt inom entreprenörskap och innovation. Konceptet Sommarlovsentreprenör förvaltas och utvecklas av Technichus och vi ingår i EU-projektet Creative Momentum.

Läs mer om projekt på Technichus!

Våra öppettider

Vi har öppet alla dagar hela sommaren.
10.00-13.00 och 14.00-17.00.

Förboka din biljett! Se mer info HÄR 

Förskole- och skolgrupper är välkomna att boka in sig tisdag-fredag.
Måndagar har vi stängt.

 

 

Hitta hit

Besöksadress: Storgatan 11
Post: Technichus i Mitt Sverige AB
Storgatan 11, 871 31 Härnösand
Tel: 0611 – 34 96 35
E-post: reception@technichus.se
Facebook: Följ oss – få senaste nytt!