femdomcc.com

Förskola 0-3år

För förskolebarn mellan 0-3 år har vi inget lärarlett program då barnen är lite för små än. Här rekommenderar vi att man nyttjar våra utställningar. Vi har flera utställningar som är spännande när man är liten.

Vill ni göra ett besök hos oss med er förskola?
Även om ert besök inte är beroende av en av våra lärare måste man alltid höra av sig och boka eftersom vi vissa dagar kan ha mycket barn i huset, utbildningar för blivande lärare eller annat. Skicka en förfrågan till pedagoger@technichus.se eller ring till vår bokningstelefon 0611-34 96 37.

Vill ni äta lunch under ert besök här?
Det går alldeles utmärkt! Om du får mat från Navet i Härnösand bokar du om maten själv. Om du kommer från en förskola utanför Härnösands kommun kan man ta med sig egen matsäck eller så kan vi hjälpa er att beställa från Härnösands skolkök. Det är då viktigt att vi får reda på det i tid, hur många ni blir samt om det finns några allergier i sällskapet.

Här kan du se några saker som brukar vara intressant för barn mellan 0-3 år

Projekt på Technichus

Technichus Science Center driver flera projekt inom entreprenörskap och innovation. Konceptet Sommarlovsentreprenör förvaltas och utvecklas av Technichus och vi ingår i EU-projektet Creative Momentum.

Läs mer om projekt på Technichus!

Våra öppettider

Under vecka 34 håller vi stängt men helgen har vi öppet som vanligt.

TORSDAG-SÖNDAG 10.00-16.00

Tisdag-fredag tar vi emot skolprogram och förbokade grupper.
Måndag stängt

Hitta hit

Besöksadress: Storgatan 11
Post: Technichus i Mitt Sverige AB
Storgatan 11, 871 31 Härnösand
Tel: 0611 – 34 96 35
E-post: reception@technichus.se
Facebook: Följ oss – få senaste nytt!