femdomcc.com

Läs gärna här innan du besöker Technichus

Kära besökare, vi kan nu äntligen välkomna er att besöka oss på Technichus igen! Från och med 1 Oktober har Technichus öppet ordinarie öppettider igen, torsdag till söndag kl. 10-16. Vi har förstärkt våra hygienrutiner och följer myndigheternas rekommendationer. Detta gäller både vår personal och våra besökare!

 • Är du sjuk, stanna hemma.
  Du är välkommen till oss om du är frisk och ej har uppvisat några symptom på sjukdom under de senaste 48 timmarna.

 • På Technichus håller vi 50-personersgränsen.
  Därför släpper vi endast in 50 personer i taget. Det går bra att ringa innan om man vill kolla om det finns platser kvar. Receptionen 0611-34 96 35. Telefonen är öppen 9-16.

  För att vi ska kunna hålla koll på antalet besökare i huset så går det inte att lämna Technichus och komma tillbaka senare under dagen. Man kan alltså inte behålla ”platsen” under tiden man lämnar huset, då står den till någon annans förfogande.
 • Håll avstånd.
  Visa hänsyn och håll avstånd till andra besökare inne på Technichus och om det bildas kö utanför.
 • Håll god handhygien.
  Handsprit finns att tillgå på flera platser inne på Technichus. Sprita alltid dina händer vid in- och utgång.

 • Lunch och fika.
  Tillsvidare serverar vi inte buffé men vi erbjuder lättare lunch som pannkakor och matigare toast, fika, glass samt varma och kalla drycker. Man får inte ta med sig medhavd mat till Technichus.

 • Utökade städrutiner.
  Vi har utökat städningen av toaletter samt desinficerar ytor som man tar i med händerna oftare under denna period. Med jämna mellanrum rengörs små lösa delar i utställningen, som tex. Lego, saker i Alfons och spelpjäser till matematikspelen. Andra åtgärder som vi vidtagit är att planetariet och skrikrummet hålls stängda tillsvidare samt att vissa lösa saker i utställningen är bortplockade.

 • Årskort.
  Du som har giltigt årskort kommer att få det förlängt motsvarande den tid som Technichus hållit stängt. Fråga gärna någon av våra värdar om du är osäker på vad som gäller för ditt kort.

 • Förskole- Skol- och kursverksamhet.
  Våra förskole- och skolprogram samt vår kursverksamhet fortsätter som vanligt. (högst 50 personer samtidigt). Detta gäller såväl skolprogram på Technichus, eller genom besök till er skola/förskola.

 • Konferenser.
  När du bokar konferens hos oss erbjuder vi lokaler med egen ingång samt egen toalett.

 • Övrig information.
  Affischer framtagna av Folkhälsomyndigheten och Socialstyrelsen finns uppsatta på ett antal synliga platser i huset för att uppmärksamma vår personal och våra besökare om de försiktighetsåtgärder vi vidtar.

  Självklart kommer ingen personal från Technichus till jobbet med symptom.

 • Framtiden.
  Vi fortsätter att följa myndigheternas rekommendationer och uppdateringar, och har löpande kontakt med våra ägare. Om något ändras meddelar vi det snarast.

Varmt välkomna tillbaka, vi har saknat er!

Projekt på Technichus

Technichus Science Center driver flera projekt inom entreprenörskap och innovation. Konceptet Sommarlovsentreprenör förvaltas och utvecklas av Technichus och vi ingår i EU-projektet Creative Momentum.

Läs mer om projekt på Technichus!

Våra öppettider

Torsdag till söndag kl. 10-16.
Förskole- och skolgrupper är välkomna att boka in sig tisdag-fredag.
Måndagar har vi stängt.

 

 

Hitta hit

Besöksadress: Storgatan 11
Post: Technichus i Mitt Sverige AB
Storgatan 11, 871 31 Härnösand
Tel: 0611 – 34 96 35
E-post: reception@technichus.se
Facebook: Följ oss – få senaste nytt!