femdomcc.com

Information gällande coronaviruset

Kära besökare!

För att minska risken för spridning av coronaviruset kommer våra utställningsmiljöer samt vår butik att tillfälligt stängas från och med den 27 mars. Våra skolprogram och vår kursverksamhet är dock fortsatt öppna tills annat meddelas (En klass/grupp per tillfälle). Detta gäller såväl skolprogram på Technichus, eller genom besök till er skola/förskola (gäller för skolor/förskolor i Härnösands kommun). Fortsätt gärna att följa oss på Facebook och Instagram, där vi under nästa vecka kommer att starta en experimentserie med aktiviteter som man kan göra hemma.

För våra bokade grupper/kursverksamheten vill vi tydliggöra att vi har skärpt våra städrutiner och vår städpersonal rengör regelbundet extra noga på ytor vi alla berör med händerna.

Affischer framtagna av Folkhälsomyndigheten och Socialstyrelsen kommer att finnas uppsatta på ett antal synliga platser i huset för att uppmärksamma vår personal och våra besökare om de försiktighetsåtgärder vi vidtar.

Självklart kommer ingen personal från Technichus till jobbet med symptom.

Vi fortsätter att följa myndigheternas rekommendationer och uppdateringar, och har löpande kontakt med våra ägare. Så fort rekommendationerna tillåter det ser vi fram emot att välkomna er tillbaka till oss!

Du som har giltigt årskort kommer att få det förlängt motsvarande den tid som Technichus håller stängt.

Vi återkommer så snart vi har mer information att ge om när vi åter öppnar våra utställningar.

Projekt på Technichus

Technichus Science Center driver flera projekt inom entreprenörskap och innovation. Konceptet Sommarlovsentreprenör förvaltas och utvecklas av Technichus och vi ingår i EU-projektet Creative Momentum.

Läs mer om projekt på Technichus!

Våra öppettider

På grund av de rådande omständigheterna kring Corona håller vi huset stängt för allmänheten för att minska smittspridningen. Vi kommer med mer information när vi vet något mer.

 

 

Hitta hit

Besöksadress: Storgatan 11
Post: Technichus i Mitt Sverige AB
Storgatan 11, 871 31 Härnösand
Tel: 0611 – 34 96 35
E-post: reception@technichus.se
Facebook: Följ oss – få senaste nytt!