femdomcc.com

Interaktiva tipsslingor

Packa en fikakorg och ta med familjen till några av våra fantastiska platser i Härnösand! Under sommaren kommer du kunna gå interaktiva tipsslingor med hela familjen. Det kommer även att finnas en uppe i Skule Naturum.

Vi har skapat interaktiva mobiltipsrundor där deltagarna får gå en vandring på någon av våra utvalda platser i Härnösand och svara på frågor inom olika teman. Med hjälp av teknik så sker interaktiviteten direkt i mobiltelefonen, och du får söka efter frågorna med hjälp av en karta (i telefonen).

Var startpunkterna finns återkommer vi med inom kort!

Detta möjliggör att ni får genomföra en aktivitet som innebär såväl ett rörelse- och inlärningsmoment, och det är en rolig aktivitet för samtliga i familjen. Samtidigt får ni även upptäcka ett par av våra favoritställen i Härnösand.

Detta är en rolig aktivitet för familjer att genomföra gemensamt. Vi kommer att lägga frågorna på en nivå som passar en 10-12 åring, men tror ändå att även äldre målgrupper kan uppskatta det.

Om du önskar instruktioner för hur du laddar ner appen, klicka <HÄR.

Lycka till!

Projekt på Technichus

Technichus Science Center driver flera projekt inom entreprenörskap och innovation. Konceptet Sommarlovsentreprenör förvaltas och utvecklas av Technichus och vi ingår i EU-projektet Creative Momentum.

Läs mer om projekt på Technichus!

Våra öppettider

Den 28 juni öppnar vi huset igen och har öppet alla dagar hela sommaren! Se mer info HÄR 

Förskole- och skolgrupper är välkomna att boka in sig tisdag-fredag.
Måndagar har vi stängt.

 

 

Hitta hit

Besöksadress: Storgatan 11
Post: Technichus i Mitt Sverige AB
Storgatan 11, 871 31 Härnösand
Tel: 0611 – 34 96 35
E-post: reception@technichus.se
Facebook: Följ oss – få senaste nytt!