femdomcc.com

Konferenslokaler

På Technichus finns konferenslokaler för både stora konferenser och mindre möten. Alla konferenslokaler är utrustade med wifi internetuppkoppling. För de större konferensgrupperna har vi Hörsalen och Galleriet. För mindre grupper som vill ha avskildhet passar DEVA-Tech, Biblioteket och även Galleriet. Förutom konferenslokalerna finns många sköna sällskapsytor som lämpar sig om man behöver dela upp gruppen i mindre sällskap.

Kontakt för offert och bokning: Anna Samuelsson, kontoret: 0611 – 34 96 36, mobil: 070-653 53 78,  e-post: boka@technichus.se

Välj mellan olika sittningar och typer av lokaler!

DEVA-tech

Gör en bokningsförfrågan direkt på webben!
Ljus och fin lokal med stora fönster. Perfekt för lunchmöten och mindre sällskap.
Max antal personer: 8
Teknik: Projektor i taket. Whiteboard eller blädderblock tas in vid behov. Fritt wifi i mötesrum och allmänna utrymmen.
Bra att veta: Lokalen ligger en trappa ned. Vi ställer fram vattenkaraff och godisskål. Möjlighet att få servering av fika, kaffe, mackor och lunch.
DEVA-techrummet ingår i en studie som drivs tillsammans med MIUN. I detta rum finns en större mängd växter, syftet är att mäta och titta på välbefinnande och luftförorenande aspekter. Studien pågår under perioden 2019-2020. 


Biblioteket

Gör en bokningsförfrågan direkt på webben!
Ljus och fin lokal med stora fönster. Perfekt för lunchmöten och mindre sällskap.
Max antal personer: 8
Teknik: Whiteboard eller blädderblock tas in vid behov. Fritt wifi i mötesrum och allmänna utrymmen.
Bra att veta: Lokalen ligger en trappa ned, rakt fram. Vi ställer fram vattenkaraff och godisskål. Möjlighet att få servering av fika, kaffe, mackor och lunch.


Galleriet

Gör en bokningsförfrågan direkt på webben!
Större möteslokal med stolar och bord som kan arrangeras i smågrupper eller som biosittning, klassrumssittning eller som långbord.
Max antal personer: 18-40 personer beroende på möblering.
Teknik: Projektor med duk. VGA-kabel anslutning finns. Whiteboard och blädderblock kan tas in vid förfrågan. Fritt wifi i mötesrum och allmänna utrymmen. Anslutningskablar till både mac och pc finns att låna i receptionen.
Bra att veta: Galleriet ligger till höger en trappa ned. På väggarna hänger tavlor av Bengt Lindström, i sviten Svenska män och kvinnor gestaltar han bland annat Gustav Vasa och Drottning Kristina. Vi ställer fram vattenkaraff och godisskål. Möjlighet att få servering av fika, kaffe, mackor och lunch. kaffe, mackor och lunch.


Hörsalen

Gör en bokningsförfrågan direkt på webben!
Perfekt för konferenser, enklare filmvisningar, föreläsningar och mindre seminarier. Lokalen har ett upphöjt podium och stolar och bord som kan arrangeras i smågrupper eller som biosittning, klassrumssittning eller som långbord.
Max antal personer: från 18-50 personer beroende på möblering.
Teknik: Projektor med duk. HDMI och VGA-kabel anslutning finns. Whiteboard och blädderblock kan tas in vid förfrågan. Fritt wifi i mötesrum och allmänna utrymmen. Anslutningskablar till både mac och pc finns att låna i receptionen.
Bra att veta: Lokalen ligger en trappa ned. Vi ställer fram vattenkaraff och godisskål. Möjlighet att få servering av fika, kaffe, mackor och lunch.


Café Galaxen

Gör en bokningsförfrågan direkt på webben!
Mysig cafémiljö för kvällsaktiviteter, till exempel en föreläsning, barnkalas eller mindre fest.
Max antal personer: upp till 100 personer beroende på möblering.
Teknik: Projektor och duk, ljudanläggning, Whiteboard och blädderblock kan tas in vid förfrågan. Fritt wifi i mötesrum och allmänna utrymmen. Anslutningskablar till både mac och pc finns att låna i receptionen.
Bra att veta: Café Galaxen ligger på övre plan i anslutning till våra kreativa utställningsmiljöer och Fyren. Möjlighet till servering av fika och lunch.

 

Projekt på Technichus

Technichus Science Center driver flera projekt inom entreprenörskap och innovation. Konceptet Sommarlovsentreprenör förvaltas och utvecklas av Technichus och vi ingår i EU-projektet Creative Momentum.

Läs mer om projekt på Technichus!

Våra öppettider

Torsdag-söndag 10.00-16.00

Tisdag-fredag öppet för bokade förskole- skol- och konferensgrupper

Måndagar stängt

Extra öppet under längre skollov

 

 

Hitta hit

Besöksadress: Storgatan 11
Post: Technichus i Mitt Sverige AB
Storgatan 11, 871 31 Härnösand
Tel: 0611 – 34 96 35
E-post: reception@technichus.se
Facebook: Följ oss – få senaste nytt!