femdomcc.com

Kurser

TechClub är Technichus kursverksamhet som riktar sig till barn och ungdomar från årskurs 1 och uppåt efter skoltid under eftermiddagar och kvällar. Ett nytt kursutbud presenteras varje termin i menyn till vänster och anmälan kan du göra direkt på webben.

Här får barn och ungdomar chansen att utveckla sitt skapande och sina innovationer genom att odla sitt intresse för teknik, kemi, fysik och biologi. Technichus uppdrag är att skapa intresse för vetenskap med fokus på naturvetenskap, teknik och entreprenörskap hos barn och ungdomar. Vi tror att vi med hjälp av TechClub utvecklar framtidens tekniker, naturvetare, innovatörer och entreprenörer!

Är du intresserad av att bygga och testa saker? Tycker du om teknik på olika sätt? På TechClub kan du få labba som en kemist eller bygga saker som rör sig på oväntade sätt.

Boka in dig på en av våra kurser!


Vernissage

Kurserna avslutas alltid med en vernissage där föräldrar och syskon får komma och titta på vad barnen gjort i kurserna. Eftersom vi var mitt i en pandemi efter höstterminens kurser 2020 gjorde vi ett häfte som vi skickade hem till alla föräldrar. Kika gärna i den. Ladda ner HÄR

_______________________

Kontaktinformation
Sofia Jarl
: 0611—34 96 37 | E-post: sofia.jarl@technichus.se


Tack vare dessa lokala företag kan vi erbjuda vårens kurser utan kostnad för deltagarna!


Bildgalleri TechClub

Projekt på Technichus

Technichus Science Center driver flera projekt inom entreprenörskap och innovation. Konceptet Sommarlovsentreprenör förvaltas och utvecklas av Technichus och vi ingår i EU-projektet Creative Momentum.

Läs mer om projekt på Technichus!

Våra öppettider

Torsdag-söndag 10.00-16.00

Tisdag-fredag öppet för bokade förskole- skol- och konferensgrupper

Måndagar stängt

Extra öppet under längre skollov

 

 

Hitta hit

Besöksadress: Storgatan 11
Post: Technichus i Mitt Sverige AB
Storgatan 11, 871 31 Härnösand
Tel: 0611 – 34 96 35
E-post: reception@technichus.se
Facebook: Följ oss – få senaste nytt!