femdomcc.com

Lärarna på Technichus

Visste du att det jobbar fyra lärare på Technichus?

Som lärare på Technichus har man ett väldigt varierat jobb med olika arbetsuppgifter. I verksamheten arbetar fyra lärare som undervisar och utbildar både barn och elever från förskolan till gymnasiet men också lärare och lärarstudenter inom Härnösand kommun samt från andra kringliggande kommuner. Technichus erbjuder drygt 80 skolprogram som är ett komplement till den ordinarie klassrums- undervisningen och är förankrade i aktuella läroplaner/kursplaner. Vissa skolprogram genomförs på Technichus medan andra genomförs ute i naturen eller i klassrummen på förskolorna/skolorna.

Varje termin genomför Technichus ett antal TechClub-kurser. Det är våra lärare som planerar och genomför dessa kurser för de barn och ungdomar som kommer hit på eftermiddagar och kvällar.

Men de har även en massa andra spännande uppdrag och arbetsuppgifter. Här nedan kan du läsa om några av dem. Längst ner på sidan hittar du Technichus verksamhetsberättelse 2020 där du kan läsa mer om deras och Technichus arbete.


Technichus verksamhetsberättelse 2020

Projekt på Technichus

Technichus Science Center driver flera projekt inom entreprenörskap och innovation. Konceptet Sommarlovsentreprenör förvaltas och utvecklas av Technichus och vi ingår i EU-projektet Creative Momentum.

Läs mer om projekt på Technichus!

Våra öppettider

Under vecka 34 håller vi stängt men helgen har vi öppet som vanligt.

TORSDAG-SÖNDAG 10.00-16.00

Tisdag-fredag tar vi emot skolprogram och förbokade grupper.
Måndag stängt

Hitta hit

Besöksadress: Storgatan 11
Post: Technichus i Mitt Sverige AB
Storgatan 11, 871 31 Härnösand
Tel: 0611 – 34 96 35
E-post: reception@technichus.se
Facebook: Följ oss – få senaste nytt!