femdomcc.com

Levande Torsdag

“Levande torsdag” på Technichus!

På grund av de rådande omständigheterna kring Covid-19 så kör vi inget “Levande torsdag” just nu.

Känner du att Härnösand behöver ett forum under kvällstid? En plats utan prestige där du kan fika, möta nya människor och samtidigt få kunskap/information om aktuella händelser som sker runt omkring oss? Då är Levande torsdag på Technichus något för dig!

Under våren 2019 startade vi med Levande torsdagar och kommer att fortsätta under hösten. Vi kommer att erbjuda varierade aktiviteter i form av föreläsningar/workshops inom våra verksamhetsområden naturvetenskap, teknik och entreprenörskap. Vid vissa tillfällen kommer aktiviteterna att vara riktad till specifika målgrupper, men oftast kommer är det öppet för allmänheten att delta, kostnadsfritt!
Med levande torsdag vill vi betona att alla har en plats på Technichus, och oavsett bakgrund och förkunskaper vill vi välkomna just Dig till oss! Alla kanske inte är intresserade av allt som händer under Levande torsdag, men vi kan garantera att alla kommer att vara intresserade av något!

Varje vecka kommer nya evenemang att lanseras på vår FB-sida, så in och gilla för att inte missa något! Observera att utställningen inte kommer att vara öppen under tiden som Levande torsdag äger rum.

Gå in och titta i kalendariet <HÄR och se om det är något som intresserar just dig.

Veckans Levande torsdag presenteras under veckans program

Kom själv, eller ta med en vän!
Varmt välkomna till en Levande torsdag på Technichus!


Härnö Makerspaceförening finns i huset varje torsdagkväll och dit är alla välkomna.
Ett makerspace är en plats (space), där människor som gillar att skapa saker (make) kan träffas för att skapa och utbyta erfarenheter tillsammans.

Är du, ditt företag eller er förening intresserad av att prata om, göra eller visa något spännande inom dessa ämnen under någon torsdagskväll?
Maila emma.kleverud@technichus.se och berätta om din idé.

Projekt på Technichus

Technichus Science Center driver flera projekt inom entreprenörskap och innovation. Konceptet Sommarlovsentreprenör förvaltas och utvecklas av Technichus och vi ingår i EU-projektet Creative Momentum.

Läs mer om projekt på Technichus!

Våra öppettider

Under vecka 34 håller vi stängt men helgen har vi öppet som vanligt.

TORSDAG-SÖNDAG 10.00-16.00

Tisdag-fredag tar vi emot skolprogram och förbokade grupper.
Måndag stängt

Hitta hit

Besöksadress: Storgatan 11
Post: Technichus i Mitt Sverige AB
Storgatan 11, 871 31 Härnösand
Tel: 0611 – 34 96 35
E-post: reception@technichus.se
Facebook: Följ oss – få senaste nytt!