femdomcc.com

Öppettider

Öppettider

ÄNTLIGEN!

Nu har vi öppnat huset igen och har öppet alla dagar hela sommaren! Man kan välja att besöka oss på för- eller eftermiddag. Förboka din biljett, se mer information nedan.

Tips! Under sommaren fram till den 20/8 har vi vår Sciencepark öppen måndag-fredag 11.00-15.00 ute på Technichus framsida. Den är helt kostnadsfri. Vi tar emot 50 besökare samtidigt och det är drop in som gäller. Besök parken efter ert förmiddagspass eller före ert eftermiddagspass för att få en heldagsupplevelse med Technichus.

Läs mer om alla våra populära sommaraktiviteter HÄR


NYHET! Förboka biljett!
Vi följer myndigheternas rekommendationer och tar emot 65 besökare samtidigt i huset. Det många som besöker oss så vi har därför delat upp dagarna i två pass som man kan boka in sig på. Det finns ett förmiddagspass och ett eftermiddagspass, välj mellan kl.10-13 eller kl.14-17. Vi tömmer huset på besökare mellan passen för att bland annat sprita ytor som används.

Vi har förstärkt våra hygienrutiner och följer myndigheternas rekommendationer. Läs mer om det >HÄR innan du besöker Technichus.

P-skiva finns att hämta i receptionen.

OBS! Technichus är nu kontantfri verksamhet vilket innebär att vi endast tar emot betalning via kort och swish. Vi fakturerar konferenser, skolor och andra bokade grupper.


Lunch och fikaservering

Under sommaren serverar vi lättare lunch, varma och kalla smörgåsar samt fika, glass och varma och kalla drycker. Man kan även ta med som Take away och äta ute i sommarvärmen.

Bra att veta!
Om ni har med er eget fika är ni välkomna att sitta utomhus. Medhavd matsäck i caféet gäller endast bokade grupper. Vänligen respektera.

OBS! Technichus är nu kontantfri verksamhet vilket innebär att vi endast tar emot betalning via kort och swish. Vi fakturerar konferenser, skolor och andra bokade grupper.


Helgstängt

Technichus är stängt följande dagar under året:
• Julafton, juldagen
• Nyårsafton öppet 10-14
• Nyårsdagen
• Sista april
• Första maj
• Midsommarafton

Projekt på Technichus

Technichus Science Center driver flera projekt inom entreprenörskap och innovation. Konceptet Sommarlovsentreprenör förvaltas och utvecklas av Technichus och vi ingår i EU-projektet Creative Momentum.

Läs mer om projekt på Technichus!

Våra öppettider

Vi har öppet alla dagar hela sommaren.
10.00-13.00 och 14.00-17.00.

Förboka din biljett! Se mer info HÄR 

Förskole- och skolgrupper är välkomna att boka in sig tisdag-fredag.
Måndagar har vi stängt.

 

 

Hitta hit

Besöksadress: Storgatan 11
Post: Technichus i Mitt Sverige AB
Storgatan 11, 871 31 Härnösand
Tel: 0611 – 34 96 35
E-post: reception@technichus.se
Facebook: Följ oss – få senaste nytt!