femdomcc.com

Tillgänglighet

Technichus lokaler är barnvänliga och anpassade för besökare med rörelsehinder. Vi strävar efter att ha en nötfri miljö. Kontakta oss gärna om du har frågor eller funderingar inför besöket, telefon receptionen 0611 – 34 96 35.

Entré
Ramp och bred entrédörr som kan öppnas med knapp.

Inomhusmiljö
Handikapptoalett, hiss mellan våningarna och stora ytor. Förvaringsskåp intill receptionen. (5: -). När vi förnyar textinformation i utställning och reception använder vi oss av ett typsnitt som är framtaget för att öka läsbarheten för dyslektiker. Open Dyslexic är ett så kallat freeware-program och finns att ladda ner gratis på www.opendyslexic.org

Café
Café Galaxen är ett perfekt fikaställe för dig med barnvagn, ställ vagnen utomhus under tak och ha god uppsikt från stora fönster på markplan. Haklappar, barnbestick och barnstolar finns att låna, samt en mikrovågsugn där det går bra att värma egen barnmat. Vi strävar efter att ha en nötfri miljö. Allergiinformation finns om alla våra matprodukter. Fråga gärna personaler i caféet om du har några funderingar. Bra att veta! Om ni har med er eget fika är ni välkomna att sitta utomhus. Medhavd matsäck i caféet gäller endast bokade grupper. Vänligen respektera.

 

Projekt på Technichus

Technichus Science Center driver flera projekt inom entreprenörskap och innovation. Konceptet Sommarlovsentreprenör förvaltas och utvecklas av Technichus och vi ingår i EU-projektet Creative Momentum.

Läs mer om projekt på Technichus!

Våra öppettider

Under vecka 34 håller vi stängt men helgen har vi öppet som vanligt.

TORSDAG-SÖNDAG 10.00-16.00

Tisdag-fredag tar vi emot skolprogram och förbokade grupper.
Måndag stängt

Hitta hit

Besöksadress: Storgatan 11
Post: Technichus i Mitt Sverige AB
Storgatan 11, 871 31 Härnösand
Tel: 0611 – 34 96 35
E-post: reception@technichus.se
Facebook: Följ oss – få senaste nytt!