Priser och årskort

Entrépriser

Barn, studerande, pensionärer: 70 SEK
Vuxna: 90 SEK
Barn under 4 år går in gratis!

Familjeentré (max 5 pers, max 2 vuxna): 280 SEK
Ytterligare barn: 20 SEK


Årskort

Helårskort
300 SEK

Halvårskort
200 SEK

Årskorten köper man till barn från 4år och uppåt. Barn under 4 år går in gratis på Technichus.

Årskorten är personliga och får inte lånas ut eller användas av någon annan. Alla årskortsinnehavare fotas på plats och årskorten sparas här hos oss så att det alltid finns tillgängligt när du kommer. När du besöker oss uppger du ditt namn så hittar vi dig i vårt register. Alla i familjen har ett årskort var. Årskortet gäller från det datum som du köper det och ett halvår/helår framåt.


Bra att veta!

  • Vi är en kontantfri verksamhet men tar emot både betalkort och swish.
  • Om ni har med er eget fika är ni välkomna att sitta utomhus. Medhavd matsäck i caféet gäller endast bokade grupper. Vänligen respektera.

För allas trevnad har vi förhållningsregler som det är bra att ni känner till innan ni kommer hit: 

SKOR – Vi har inte skor på oss i utställningen. Här gäller sockar (finns att köpa), inneskor eller skoskydd (finns att tillgå). Om man önskar ta in barnvagn så går det jättebra, men om det är blött/slaskigt ute så önskar vi att du torkar av hjulen. Du får givetvis låna papper/handduk av oss för att lösa detta!

SPRING – Inte springa/jaga varandra i utställningen eller i cafédelen. Tänk om du missar något intressant! Det är även stor risk att man råkar springa in i varandra så att någon gör sig illa. 

SKRIK – Vi har ett skrikrum dit man är välkommen för att skrika så högt man kan. I övriga delar av huset använder vi normal samtalston för allas trevnad. 

TA HAND OM SAKERNA – Vi vill att allt i vårt hus ska kunna klämmas och kännas på, så utforska gärna allt, men var försiktiga och lägg tillbaka sakerna där/när ni använt dem. Då blir det mycket trevligare för nästa besökare som kommer. 

EGEN MATSÄCK – Under årets varmare månader har vi även en trevlig utemiljö dit vi hänvisar de med medhavd matsäck. Det är inte tillåtet att förtära medhavd matsäck i huset, men vi har ett väldigt trevligt café där ni är välkomna att köpa fika och mat. Vi kan hantera de flesta allergier, så prata gärna vår cafépersonal om detta. All förtäring i huset sker i vår cafédel. 


Hoppas att ni får ett spännande besök hos oss!

Varmt välkomna!