femdomcc.com

Science park

Under sommaren 2020 kommer Technichus att flytta ut sin verksamhet till mellanholmen på Technichus baksida. Science parken kommer att vara öppen måndag-fredag 11-15 under veckorna 25-34. (stängt midsommarafton och vid dåligt väder)

I parken kommer det finnas olika stationer med naturvetenskapliga fenomen, fysiska aktiviteter och kluringar där besökarna får vara strategiska, utmanas fysiskt och experimentera.

Stationerna passar olika målgrupper och har olika svårighetsgrader. Här hittar du både vattenexperiment, samarbetsövningar, labyrinter, bungyrun, gyrohjul och mycket mer på en yta av 1200 kvm.

På grund av de rådande omständigheterna kring Covid-19 följer vi de rekommendationerna som folkhälsomyndigheterna gått ut med. Runt science parken kommer det att finnas ett stängsel så att vi kan hålla koll på att det inte samlas fler än 50 personer. Vi kommer ha in- och utpassage och det är drop-in som gäller, en ut en in. Inne på området är stationerna placerade så att besökarna kan hålla avstånd. Stationerna torkas av med desinfektionssprit och inne på området finns flera stationer med handsprit.

Projekt på Technichus

Technichus Science Center driver flera projekt inom entreprenörskap och innovation. Konceptet Sommarlovsentreprenör förvaltas och utvecklas av Technichus och vi ingår i EU-projektet Creative Momentum.

Läs mer om projekt på Technichus!

Våra öppettider

Technichus flyttar ut på baksidan under sommaren 2020
Fri entré till vår Science park!

Läs mer om våra sommaraktiviteter HÄR

 

 

Hitta hit

Besöksadress: Storgatan 11
Post: Technichus i Mitt Sverige AB
Storgatan 11, 871 31 Härnösand
Tel: 0611 – 34 96 35
E-post: reception@technichus.se
Facebook: Följ oss – få senaste nytt!