femdomcc.com

Science park

Jämnvikt och balanstema!

Succén är tillbaka! Under sommaren 2021 kommer Technichus att flytta ut delar av sin verksamhet till gräsmattan på Technichus framsida. Science parken är helt KOSTNADSFRI och kommer att vara öppen måndag-fredag 11-15 under veckorna 24-33. (stängt midsommarafton och vid dåligt väder)

I parken finns det olika stationer med temat jämnvikt och balans. Här får du testa din balans i olika stationer där du som besökarna får vara strategisk, utmanas fysiskt och experimentera.

Stationerna passar olika målgrupper och har olika svårighetsgrader. Här hittar du både hinderbanor, samarbetsövningar, labyrinter, balansutmaningar, slackline och mycket mer på en yta av 1000 kvm.

På grund av de rådande omständigheterna kring Covid-19 följer vi de rekommendationerna som folkhälsomyndigheterna gått ut med. Runt science parken kommer det att finnas ett stängsel så att vi kan hålla koll på att det inte samlas fler än 50 personer. Vi kommer ha in- och utpassage och det är drop-in som gäller, en ut en in. Inne på området är stationerna placerade så att besökarna kan hålla avstånd. Stationerna torkas av med desinfektionssprit och inne på området finns flera stationer med handsprit.

Tips! Under sommaren fram till den 20/8 har vi vår Sciencepark öppen måndag-fredag 11.00-15.00 ute på Technichus framsida. Den är helt kostnadsfri. Vi tar emot 50 besökare samtidigt och det är drop in som gäller. Besök parken efter ert förmiddagspass eller före ert eftermiddagspass för att få en heldagsupplevelse med Technichus.

Vill du även besöka Technichus inomhus måste du förboka din biljett. Huset har öppet alla dagar hela sommaren. Se mer info HÄR 

Projekt på Technichus

Technichus Science Center driver flera projekt inom entreprenörskap och innovation. Konceptet Sommarlovsentreprenör förvaltas och utvecklas av Technichus och vi ingår i EU-projektet Creative Momentum.

Läs mer om projekt på Technichus!

Våra öppettider

Torsdag-söndag 10.00-16.00

Tisdag-fredag öppet för bokade förskole- skol- och konferensgrupper

Måndagar stängt

Extra öppet under längre skollov

 

 

Hitta hit

Besöksadress: Storgatan 11
Post: Technichus i Mitt Sverige AB
Storgatan 11, 871 31 Härnösand
Tel: 0611 – 34 96 35
E-post: reception@technichus.se
Facebook: Följ oss – få senaste nytt!