femdomcc.com

Skogsinnovatörerna

Är du en skogsinnovatör?

Skogsinnovatörer är en kreativ tävling för för årskurs 7 och 8, där deltagarna tävlar mot varandra för att försöka att lösa olika samhällsutmaningar med skogen som resurs. Ett samarbete mellan Technichus, Mittuniversitetet och Skogen i skolan.

Skogsinnovatörerna är ett kreativt ämnesintegrerat arbete där deltagarna tävlar mot varandra för att försöka att lösa olika samhällsutmaningar med skogen som resurs. 

Skogsinnovatörerna är ett tillfälle att arbeta tematiskt, lustfyllt, entreprenöriellt och värdeskapande genom kreativt lärande för både elever och lärare. Arbetet pågår i klassrummet under åtta veckor med start under ForskarFredag-veckan den 26–30 september och med finalen i november. Som lärare kommer du att få stöd och hjälp av pedagoger från Technichus, en forskare från Mittuniversitetet samt en ansvarig för Skogen i skolan.

I november kommer utvalda elevgrupper att få presentera innovationerna digitalt för en jury. Juryn består av representanter från Mittuniversitetet, Skogen i skolan, Technichus och skogsnäringen. Tre vinnaren utses som får besöka antingen Technichus i Härnösand, Mittuniversitetet eller ett företag inom skogsnäringen.

Projekt på Technichus

Technichus Science Center driver flera projekt inom entreprenörskap och innovation. Konceptet Sommarlovsentreprenör förvaltas och utvecklas av Technichus och vi ingår i EU-projektet Creative Momentum.

Läs mer om projekt på Technichus!

Våra öppettider

Sommaröppet måndag-söndag 10.00-17.00

Midsommarafton stängt

Kostnadsfri Sciencepark måndag-fredag 11.00-15.00

 

 

Hitta hit

Besöksadress: Storgatan 11
Post: Technichus i Mitt Sverige AB
Storgatan 11, 871 31 Härnösand
Tel: 0611 – 34 96 35
E-post: reception@technichus.se
Facebook: Följ oss – få senaste nytt!