femdomcc.com

Så fungerar det

 

Skapa ditt eget sommarjobb i Härnösand! Vi hjälper dig med utbildning, försäkring och stöd . Dessutom får du ett stipendium som du kan använda som startkapital. Så här gör du!

Steg 1 – Anmäl dig innan 8 maj
Alla ungdomar som är skrivna i Härnösands kommun och är mellan 16-20 år är välkommen att anmäla sitt intresse.

Steg 2 – Obligatorisk kick off-vecka
Programmet startar med en veckas kick-off i Härnösand direkt efter skolavslutningen där får du hjälp att spåna fram nya idéer eller finjustera den du redan har. Kanske har du någon kompis du vill förverkliga din idé tillsammans med eller så hittar du nya vänner under kick-off veckan? Under veckan får du en handledare som hjälper dig att skapa en bra startplatta för dig och din verksamhet. Veckan är obligatorisk och varje deltagare får hjälp med att utveckla idéer och göra en enkel affärsplan för sitt företag. Efter kick-off veckan är du certifierade sommarlovsentreprenör. Du får dessutom ett startkapital på 2.000 kr så att du kommer igång med ditt företag.

Steg 3 – Testa din affärsidé
Du startar upp ditt företag och börja sälja den produkt eller tjänst du har som idé! Handledare följer dig och dina kompisar på vägen, bollar idéer och hjälper dig hitta lösningar på det som är aktuellt för dig. Självklart är du försäkrad under din tid som företagare! Eftersom du är din egen chef bestämmer du själv, i vilken utsträckning du jobbar. För att verkligen prova om idén håller (och för att det ska hinna bli klirr i kassan) brukar de flesta jobba med sitt företag i minst tre veckor.

Steg 4- Kick-out!
Det avslutande steget är en kick-out i augusti. Då samlas vi allihop, tar del av varandras erfarenheter och utvärderar sommaren under glada former! Då avslutas också ditt företag i sommarlovsentreprenörsformen. Vill du fortsätta med att driva ditt företag, kan vi tipsa dig om olika sätt att göra det!

Kontakt
David Gisselman
Telefon: 0611-34 96 31
E-post: david.gisselman@technichus.se

 

Går du på gymnasiet? Har du en företagsidé? Då kan du själv eller tillsammans med en kompis fixa eget jobb i sommar! Alla ungdomar i Härnösand i åldern 16-20 år är välkomna att anmäla sitt intresse. 15 ungdomar får chansen att driva eget i sommar. Sista ansökningsdag är 8 maj 2018

Projekt på Technichus

Technichus Science Center driver flera projekt inom entreprenörskap och innovation. Konceptet Sommarlovsentreprenör förvaltas och utvecklas av Technichus och vi ingår i EU-projektet Creative Momentum.

Läs mer om projekt på Technichus!

Våra öppettider

På grund av den ökade smittspridningen av coronaviruset håller vi vår publika verksamhet stängd tillsvidare.

Torsdag till söndag kl. 10-16.
Förskole- och skolgrupper är välkomna att boka in sig tisdag-fredag.
Måndagar har vi stängt.

 

 

Hitta hit

Besöksadress: Storgatan 11
Post: Technichus i Mitt Sverige AB
Storgatan 11, 871 31 Härnösand
Tel: 0611 – 34 96 35
E-post: reception@technichus.se
Facebook: Följ oss – få senaste nytt!