femdomcc.com

Techclub hösten 2022

Här kan du se vilka kurser som vi erbjuder under hösten 2022. Vi har dessutom en stor nyhet! Vi har kompletterat vårt kursutbud med kurser som riktar sig till ungdomar på högstadiet. Här nedan kan du läsa mer och hitta en kurs som intresserar just dig. Vi kommer att släppa anmälningarna när skolorna startar. Håll utkik på vår Facebooksida eller Instagram.


För deltagare som går i årskurs 1-3 

Programmering 
Programmera är ett bra sätt att få använda sin kreativitet och det finns många olika sätt att lära sig. I den här kursen får du använda appar, robotar och programmeringsprogram. 

Experimentera 
Vi har bra material som gör att vi kan få saker att bubbla, sprängas, sväva och försvinna. Du som älskar att experimentera får hjälp av lärare och handledare i vårt labb.  


För deltagare som går i årskurs 4-6 

Kemisten 
Vi har bra material som gör att vi kan få saker att bubbla, sprängas, sväva och försvinna. Du som älskar att experimentera får tillgång till bra material och hjälp av lärare och handledare i vårt labb. 

Glasverkstad 
Glas som är nytt eller gammalt, genomskinligt eller färgat, slätt eller vågigt. Det spelar ingen roll. Vi jobbar med glas på olika sätt. Exempelvis målar, blästrar, smälter, fusar och förändrar nytt och återbrukat glas. 


För deltagare som går i årskurs 6 och äldre 

Re-make 
Är verkligen allt som slängs skräp? Vi lagar, fixar och bygger om och återbrukar material. Framför allt använder vi våra egna idéer och lösningar med hjälp av verktyg, maskiner, färg och fantasi. 

Smyckesteknik 
Smycken används till både vardags och fest. I kursen smyckesteknik får du tillverka egna smycken, till dig själv eller att ge bort i present. Vi använder oss av olika tekniker och material för att skapa halsband, armband, örhängen och mycket annat. 

Projekt på Technichus

Technichus Science Center driver flera projekt inom entreprenörskap och innovation. Konceptet Sommarlovsentreprenör förvaltas och utvecklas av Technichus och vi ingår i EU-projektet Creative Momentum.

Läs mer om projekt på Technichus!

Våra öppettider

Sommaröppet måndag-söndag 10.00-17.00

Midsommarafton stängt

Kostnadsfri Sciencepark måndag-fredag 11.00-15.00

 

 

Hitta hit

Besöksadress: Storgatan 11
Post: Technichus i Mitt Sverige AB
Storgatan 11, 871 31 Härnösand
Tel: 0611 – 34 96 35
E-post: reception@technichus.se
Facebook: Följ oss – få senaste nytt!