femdomcc.com

Technichus skolprogram

Välkommen att boka skolprogram med dina elever

Nu är det dags att boka vårens skolprogram. Eftersom vi är mitt i en pandemi så blir denna termin lite annorlunda. Vi har anpassat vårt utbud och kompletterat med digitala lösningar. Alla program har förankring i Skolverkets läroplaner. I nuläget har vi bara möjlighet att erbjuda våra skolprogram till lärare och elever i Härnösand kommun. Vi hoppas kunna erbjuda skolprogrammen till våra kringliggande kommuner inom en snar framtid.

I vårt digitala utbud kan ni behöva material från oss. Det kommer vi i så fall att leverera till er innan det bokade skolprogrammet samt hämta upp det hos er efter. Mer om detta och annan viktig information om våra digitala skolprogram kan du läsa under varje årskurs i menyn till vänster.

När det gäller de skolprogram som vi genomför fysiskt på Technichus så tar vi endast emot 20 barn i huset samtidigt. Detta kan innebära att ni kan behöva dela upp er och komma flera gånger. Hör av er till oss så hittar vi en lösning tillsammans.

Så bokar du!

Välj årskurs i menyn till vänster. Välj det program som passar er och gör en bokningsförfrågan direkt på webben.
Det går bra att kontakta oss via e-post pedagoger@technichus.se om du har frågor. Ni kan även prova att nå oss via bokningstelefonen 0611-34 96 37, men vi har inte alltid möjlighet att svara. I nuläget går det inte att besöka Technichus utan bokat skolprogram.

Kostnad?

Technichus ägs av Härnösands kommun, därför erbjuds förskolor och skolor i Härnösand fri entré och har möjlighet att boka fyra kostnadsfria pedagogiska program per år.

Matsäck, fika eller skollunch

Det går bra att ta med egen matsäck vid besök med bokad barngrupp. Ni har tillgång till matplats med micro. Skolor inom Härnösands kommun kan själva boka som skollunchen från Navet till oss. Meddela oss i god tid. Vårt eget café har stängt. Men vi erbjuder gratis kaffe till alla lärare.
Observera att det är ni som har ansvar för barnen när ni vistas i våra utställningar.

Projekt på Technichus

Technichus Science Center driver flera projekt inom entreprenörskap och innovation. Konceptet Sommarlovsentreprenör förvaltas och utvecklas av Technichus och vi ingår i EU-projektet Creative Momentum.

Läs mer om projekt på Technichus!

Våra öppettider

Den 28 juni öppnar vi huset igen och har öppet alla dagar hela sommaren! Se mer info HÄR 

Förskole- och skolgrupper är välkomna att boka in sig tisdag-fredag.
Måndagar har vi stängt.

 

 

Hitta hit

Besöksadress: Storgatan 11
Post: Technichus i Mitt Sverige AB
Storgatan 11, 871 31 Härnösand
Tel: 0611 – 34 96 35
E-post: reception@technichus.se
Facebook: Följ oss – få senaste nytt!