femdomcc.com

Technichus skolprogram

Välkommen att boka skolprogram med dina elever

Nu är det dags att boka höstens skolprogram. Efter en tid med anpassade restriktioner kan vi äntligen erbjuda fysiska besök med helklasser på Technichus igen. Alla program har förankring i Skolverkets läroplaner.

Varje termin erbjuder Technichus kostnadsfria skolprogram i bland annat programmering , digitala verktyg, mekanik, kroppen, luft, exkursioner och läran om rymden. Vi erbjuder olika skolprogram för barn och elever från förskola till gymnasiet. Skolprogrammen är ett komplement till den vanliga undervisningen. Alla pedagoger i Härnösands kommun kan boka skolprogram kostnadsfritt för sina elever.

Välj ett skolprogram som passar dig i menyn till vänster.

Visste du att du kan boka om skollunchen från Navet och ät den hos oss istället, även det utan kostnad!

Så bokar du!

Välj årskurs i menyn till vänster. Välj det program som passar er och gör en bokningsförfrågan direkt på webben.
Det går bra att kontakta oss via e-post pedagoger@technichus.se om du har frågor. Ni kan även prova att nå oss via bokningstelefonen 0611-34 96 37, men vi har inte alltid möjlighet att svara. I nuläget går det inte att besöka Technichus utan bokat skolprogram.

Kostnad?

Som lärare är du välkommen att göra ett kostnadsfritt besök innan du kommer med hela barngruppen.

Technichus ägs av Härnösands kommun, därför erbjuds förskolor och skolor i Härnösand fri entré och har möjlighet att boka fyra kostnadsfria pedagogiska program per år.

För skolor utanför Härnösands kommun gäller följande priser:
Inträde Technichus: 50kr/elev. Medföljande lärare/assisterande personal går gratis, minst en medföljande vuxen per grupp.
Skolprogram: 475kr/program upp till 10 elever. Därefter 35kr/elev. Ibland behöver vi köra ett program två gånger för att alla ska få plats, då har de som väntar fri tillgång till våra utställningar.

Matsäck, fika eller skollunch

Det går bra att ta med egen matsäck vid besök med bokad barngrupp. Ni har tillgång till matplats med micro. Skolor inom Härnösands kommun kan själva boka som skollunchen från Navet till oss. Meddela oss i god tid. Vårt eget café har stängt. Men vi erbjuder gratis kaffe till alla lärare.
Observera att det är ni som har ansvar för barnen när ni vistas i våra utställningar.

Projekt på Technichus

Technichus Science Center driver flera projekt inom entreprenörskap och innovation. Konceptet Sommarlovsentreprenör förvaltas och utvecklas av Technichus och vi ingår i EU-projektet Creative Momentum.

Läs mer om projekt på Technichus!

Våra öppettider

Torsdag-söndag 10.00-16.00

Tisdag-fredag öppet för bokade förskole- skol- och konferensgrupper

Måndagar stängt

Extra öppet under längre skollov

 

 

Hitta hit

Besöksadress: Storgatan 11
Post: Technichus i Mitt Sverige AB
Storgatan 11, 871 31 Härnösand
Tel: 0611 – 34 96 35
E-post: reception@technichus.se
Facebook: Följ oss – få senaste nytt!