femdomcc.com

Technichus värdar och servicearbetare

Hos oss jobbar två värdar och en servicearbetare. De har alla viktiga roller på Technichus där deras främsta uppgift är att arbeta för att ni ska känna er välkomna och omhändertagna när ni besöker oss.

Förutom att ta hand om och serva skolgrupper, allmänna besökare, konferensgrupper och andra besökare så gör de en hel del annat också.

Under våren har värdarna Hanna och Emma kompetensutvecklats inom bland annat användningen av skärskrivare och 3D-skrivar. De har även utbildats inom elektronik, mekanik och programmering för att kunna arbeta som handledare i flera av våra TechClub-kurser. Den här veckan har de avslutning på de kurser som de haft.

Just nu ingår dessa i en arbetsgrupp som planerar aktiviteter inför kommande sommar. Bland annat så ansvarar de för inköp av olika spännande saker som ska användas i Scienceparken. De ansvarar även för att iordningställa de digitala tipsslingor vi kommer att erbjuda till allmänheten.

Hanna, Emma och Sissel planerar och förbereder husets alla vrår för att kunna öppna upp huset igen så snart det är möjligt!

Läs gärna mer om Technichus verksamhet i vår verksamhetsberättelse 2020.

Projekt på Technichus

Technichus Science Center driver flera projekt inom entreprenörskap och innovation. Konceptet Sommarlovsentreprenör förvaltas och utvecklas av Technichus och vi ingår i EU-projektet Creative Momentum.

Läs mer om projekt på Technichus!

Våra öppettider

Under vecka 34 håller vi stängt men helgen har vi öppet som vanligt.

TORSDAG-SÖNDAG 10.00-16.00

Tisdag-fredag tar vi emot skolprogram och förbokade grupper.
Måndag stängt

Hitta hit

Besöksadress: Storgatan 11
Post: Technichus i Mitt Sverige AB
Storgatan 11, 871 31 Härnösand
Tel: 0611 – 34 96 35
E-post: reception@technichus.se
Facebook: Följ oss – få senaste nytt!