femdomcc.com

Technichus VD och Koordinator

Marcus arbetar som VD på Technichus vilket innefattar mycket varierande arbetsuppgifter. Förutom personal-, verksamhets- och ekonomiskt ansvar för företaget så leder han också företagets strategiarbete på organisatoriskt och i vissa fall även på operativ verksamhetsnivå.

Ingen dag är den andra lik som VD på ett science center i Technichus storlek. Ena dagen sitter Marcus och reviderar lärarhandledningar till Skolhackathon, varpå nästa dag kan spenderas till att diskutera nationella lobbyinsatser mot regering, kulturplaner inom kommunen och/eller strategisamtal med universitetet.

Som VD för ett Science center är det enormt viktigt med kontinuerlig input från pågående samhällsutveckling. Med hänsyn till detta är Marcus delaktig i ett antal nätverkskonstellationer som är viktiga för våra verksamhetsområden. Bland annat sitter han med som ledamot i styrelsen för Svenska Science centers (SSC), vilket är en branschförening som syftar till att främja och utveckla branschens gemensamma intressen/syften. Föreningen samlar Sveriges 19 science centers, från Luleå i norr till Malmö i söder.

Marcus är även den som ansvarar för kontakt med och rapportering till vår styrelse, med vår ägare och andra intressenter som är kopplade till företaget.

Anna jobbar som koordinator på Technichus och har ett mycket varierande jobb med många olika arbetsuppgifter där hon fungerar som en spindel i nätet och servar alla Technichus verksamheter på olika sätt. Hon ansvarar för allt ifrån olika trycksaker, affischer, utskick och broschyrer till bollplank, schemaläggning och information till hemsidan, sociala medier och annan marknadsföring.

Anna har delansvar i Technichus utställningsproduktion med fokus på idégenerering och det grafiska  och samarbetar med andra i huset med utformning av kommande utställningar. Anna håller just nu även på att montera texterna till den senaste utställningsdelen ”De mäktiga fem”.

Anna arbetar även med att planera för sommarens olika aktiviteter, ordnar med tillstånd och samordnar arbetsuppgifter för att allt ska bli klart i tid. Anna ansvarar även för att strukturera för att samtliga planerade aktiviteter ska kunna genomföras, dels personalmässigt, dels på ett smittsäkert sätt.

Slutligen har Anna arbetat med att dokumentera kursverksamheten med foto som hon sedan ska använda i en broschyr som skickas hem till alla kursdeltagares så att vårdnadshavare och barnen/ungdomarna tillsammans får se vad de arbetat med i de olika kurserna. Anna vill passa på att rikta ett stort tack till de företag som bidragit till att möjliggöra kostnadsfritt deltagande för samtliga kursdeltagare.

Projekt på Technichus

Technichus Science Center driver flera projekt inom entreprenörskap och innovation. Konceptet Sommarlovsentreprenör förvaltas och utvecklas av Technichus och vi ingår i EU-projektet Creative Momentum.

Läs mer om projekt på Technichus!

Våra öppettider

Sommaröppet måndag-söndag 10.00-17.00

Midsommarafton stängt

Kostnadsfri Sciencepark måndag-fredag 11.00-15.00

 

 

Hitta hit

Besöksadress: Storgatan 11
Post: Technichus i Mitt Sverige AB
Storgatan 11, 871 31 Härnösand
Tel: 0611 – 34 96 35
E-post: reception@technichus.se
Facebook: Följ oss – få senaste nytt!