femdomcc.com

Technimus

Hej, jag heter Technimus och jag är en superhjälte med fantastiska krafter. Förutom att jag är väldigt bra på att laga saker kan jag få möss i fjärran länder att nysa – när som helst! Min tankekraft fungerar bäst på avstånd, men bland kan jag även få människobarn att nysa när de besöker Technichus där jag bor. Men det är svårare att styra.

Vad jag kan mer? Jag kan få en chokladboll att försvinna på en sekund. Det tricket  fungerar även med ostbitar, ge mig en så får du se! Om du inte har någon ost så går det lika bra med en kram. Men den vill jag nog behålla. Jag sparar nämligen på kramar, och på fina saker som jag hittar. Till exempel snören, gem, glaskulor och säkerhetsnålar. Tur att jag har flera rum i mitt hus så att allt får plats. Sakerna använder jag i mina uppfinningar och experiment.

>Klicka här så får du se hur fint jag bor!

 

Projekt på Technichus

Technichus Science Center driver flera projekt inom entreprenörskap och innovation. Konceptet Sommarlovsentreprenör förvaltas och utvecklas av Technichus och vi ingår i EU-projektet Creative Momentum.

Läs mer om projekt på Technichus!

Våra öppettider

Sommaröppet måndag-söndag 10.00-17.00

Midsommarafton stängt

Kostnadsfri Sciencepark måndag-fredag 11.00-15.00

 

 

Hitta hit

Besöksadress: Storgatan 11
Post: Technichus i Mitt Sverige AB
Storgatan 11, 871 31 Härnösand
Tel: 0611 – 34 96 35
E-post: reception@technichus.se
Facebook: Följ oss – få senaste nytt!