femdomcc.com

Veckans program

ÄNTLIGEN!

Nu har vi öppnat huset igen och har öppet alla dagar hela sommaren! Läs mer HÄR

Tips! Under sommaren fram till den 20/8 har vi vår Sciencepark öppen måndag-fredag 11.00-15.00 ute på Technichus framsida. Den är helt kostnadsfri. Vi tar emot 50 besökare samtidigt och det är drop in som gäller. Besök parken efter ert förmiddagspass eller före ert eftermiddagspass för att få en heldagsupplevelse med Technichus.

Läs mer om alla våra populära sommaraktiviteter HÄR


Café Galaxen 
Under sommaren serverar vi lättare lunch, varma och kalla smörgåsar samt fika, glass och varma och kalla drycker. Man kan även ta med som Take away och äta ute i sommarvärmen.

Om ni har med er eget fika är ni välkomna att sitta utomhus. Medhavd matsäck i caféet gäller endast bokade grupper. Vänligen respektera.

P-skiva finns att hämta i receptionen.

Butiken, caféet och lunchen kan besökas utan entréavgift.

Varmt välkommen in!


På Technichus Science Center i Härnösand kan du uppleva naturvetenskap på ett lekfullt sätt. Här finns spännande attraktioner och inspirerande aktiviteter för stora och små. Utmana varandra i brainball, fånga rubiner på klätterväggen, kör en skogsmaskin eller sitt ned en stund i lugn och ro och fundera på matematiska klurigheter och massor av annat. Välkommen in!

Projekt på Technichus

Technichus Science Center driver flera projekt inom entreprenörskap och innovation. Konceptet Sommarlovsentreprenör förvaltas och utvecklas av Technichus och vi ingår i EU-projektet Creative Momentum.

Läs mer om projekt på Technichus!

Våra öppettider

Vi har öppet alla dagar hela sommaren.
10.00-13.00 och 14.00-17.00.

Förboka din biljett! Se mer info HÄR 

Förskole- och skolgrupper är välkomna att boka in sig tisdag-fredag.
Måndagar har vi stängt.

 

 

Hitta hit

Besöksadress: Storgatan 11
Post: Technichus i Mitt Sverige AB
Storgatan 11, 871 31 Härnösand
Tel: 0611 – 34 96 35
E-post: reception@technichus.se
Facebook: Följ oss – få senaste nytt!