femdomcc.com

Café & Butik

Välkommen in och besök Café Galaxen och vår presentbutik! Butiken och caféet har samma öppettider som utställningarna och kan besökas utan entréavgift.

Café Galaxen

Varmt välkommen till Café Galaxen.

Vi serverar lättare lunch, varma och kalla smörgåsar samt fika, glass och varma och kalla drycker.

Medhavd matsäck
Om ni har med er eget fika är ni välkomna att sitta utomhus dock inte vid vår uteservering då den är avsedd för våra betalande cafégäster. Medhavd matsäck i caféet gäller endast bokade skol- och konferensgrupper. Vänligen respektera.

OBS! Technichus är nu kontantfri verksamhet vilket innebär att vi endast tar emot betalning via kort och swish. Vi fakturerar konferenser, skolor och andra bokade grupper.


Mikrovågsugn för barnmat

I anslutning till caféet finns en mikrovågsugn där det går bra att värma egen barnmat. Haklappar, barnbestick och barnstolar finns att låna.

Föräldrar har ansvar för sina barn under besöket på Technichus. Tillsammans skapar vi en trivsam miljö!


Allergier och specialkost

Vi strävar efter att ha en nötfri miljö. Allergiinformation finns om alla våra produkter. Vi har gluten och mjölkfria alternativ, fråga gärna i caféet om du har några funderingar!


Återvinning och miljö

Vi bryr oss om miljön! Vår återvinningsstation är byggd för att hela familjen ska kunna vara med och sortera. Fråga gärna om du är osäker!


Presentbutiken

I Technichus presentbutik hittar du massor med roliga småprylar, leksaker och experimentartiklar.

Spel och pyssel. Utmana dig själv eller ge bort en klurig present. Vi har spel och pyssel i naturvetenskaplig och teknisk anda.
Leksaker och experiment. Hitta roliga och lärorika presenter för alla åldrar. Vi har något speciellt till varje tillfälle och sortimentet förnyas kontinuerligt.

Projekt på Technichus

Technichus Science Center driver flera projekt inom entreprenörskap och innovation. Konceptet Sommarlovsentreprenör förvaltas och utvecklas av Technichus och vi ingår i EU-projektet Creative Momentum.

Läs mer om projekt på Technichus!

Våra öppettider

Sommaröppet måndag-söndag 10.00-17.00

Midsommarafton stängt

Kostnadsfri Sciencepark måndag-fredag 11.00-15.00

 

 

Hitta hit

Besöksadress: Storgatan 11
Post: Technichus i Mitt Sverige AB
Storgatan 11, 871 31 Härnösand
Tel: 0611 – 34 96 35
E-post: reception@technichus.se
Facebook: Följ oss – få senaste nytt!