femdomcc.com

Café & Butik

Välkommen in och besök Café Galaxen och vår presentbutik! Butiken och caféet har samma öppettider som utställningarna och kan besökas utan entréavgift.

Café Galaxen

(STÄNGT TILLS VI ÖPPNAR HUSET IGEN)

Varmt välkommen till Café Galaxen.

Vi serverar barnvänlig buffé med Tacos, pannkakor och sallad, under helger och lov 11.00-14.00.
Det finns även smörgåsar, glass, fika samt varma och kalla drycker.

Om ni har med er eget fika är ni välkomna att sitta utomhus. Medhavd matsäck i caféet gäller endast bokade grupper. Vänligen respektera.

Vi har en meny som passar både stora och små! Under helger och skollov serverar vi lunchbuffé mellan kl.11-14. Vi erbjuder även toast, matiga mackor, fika, glass samt varma och kalla drycker. Köket stänger kl.15 men fika kan du handla till huset stänger.

Allergier och specialkost

Vi strävar efter att ha en nötfri miljö. Allergiinformation finns om alla våra produkter. Vi har gluten och mjölkfria alternativ, fråga gärna i caféet om du har några funderingar!

Medhavd matsäck

Om ni har med er eget fika är ni välkomna att sitta utomhus. Medhavd matsäck i cafeét gäller endast bokade grupper. Vänligen respektera.

Återvinning och miljö

Vi bryr oss om miljön! Vår återvinningsstation är byggd för att hela familjen ska kunna vara med och sortera. Fråga gärna om du är osäker!

Mikrovågsugn för barnmat

I anslutning till caféet finns en mikrovågsugn där det går bra att värma egen barnmat. Haklappar, barnbestick och barnstolar finns att låna.

Föräldrar har ansvar för sina barn under besöket på Technichus. Tillsammans skapar vi en trivsam miljö!

Presentbutiken

I Technichus presentbutik hittar du massor med roliga småprylar, leksaker och experimentartiklar.

Spel och pyssel. Utmana dig själv eller ge bort en klurig present. Vi har spel och pyssel i naturvetenskaplig och teknisk anda.
Leksaker och experiment. Hitta roliga och lärorika presenter för alla åldrar. Vi har något speciellt till varje tillfälle och sortimentet förnyas kontinuerligt.

Projekt på Technichus

Technichus Science Center driver flera projekt inom entreprenörskap och innovation. Konceptet Sommarlovsentreprenör förvaltas och utvecklas av Technichus och vi ingår i EU-projektet Creative Momentum.

Läs mer om projekt på Technichus!

Våra öppettider

På grund av de rådande omständigheterna kring Corona håller vi huset stängt för allmänheten för att minska smittspridningen. Vi kommer med mer information när vi vet något mer.

 

 

Hitta hit

Besöksadress: Storgatan 11
Post: Technichus i Mitt Sverige AB
Storgatan 11, 871 31 Härnösand
Tel: 0611 – 34 96 35
E-post: reception@technichus.se
Facebook: Följ oss – få senaste nytt!